1. Om oss
  2. Nyheter
  3. Vellykket forsegling av hvelv

Vellykket forsegling av hvelv

Vellykket forsegling av hvelv
  • Forretningsnyheter

Publisert:

En av de største trådløse Tier 1-transportørene i USA hadde problemer med vanninntrengning i underjordiske, kontrollerte miljøhvelv i Atlanta, GA. Roxtec leverte en standard ettermonteringsløsning for å sikre vanntett og kontinuerlig drift.

Det er svært viktig å hindre at undergrunnsvann kommer inn i hvelvene. Du beskytter ikke bare utstyr og sikrer stabile tjenester til sluttkundene, du sparer også mye tid og penger når du kan eliminere alarmer for vanninntrengning. Forsegling er en smart måte å unngå servicebehov og vedlikeholdsarbeid på grunn av inntrengning eller flom.

Økning av kabelkapasitet

I dette tilfellet var utfordringen å forsegle fem-tommers hylser i en vegggjennomføring med koaksialkabler, hybridfiber og bundet fiber i forskjellige størrelser. Roxtec løste problemet ved å levere Roxtec R-gjennomføringer med IP66/67. Takket være den modulbaserte utformingen av den pålitelige gjennomføringen, kunne operatøren dra nytte av mange standardkonfigurasjoner og kunne enkelt utføre etterarbeid og legge til flere kabler for å oppgradere om nødvendig.

Finn ut mer om våre løsninger for infrastruktur.

Finn ut mer om produktene våre.