1. Software
  2. Roxtec Transit Designer™
  3. Knowledge Base
  4. Veiligheidsmarge van moduul

Veiligheidsmarge van moduul

Roxtec Transit Designer™ probeert altijd uw oplossing te optimaliseren om ruimte zo efficiënt mogelijk te gebruiken door de kleinst mogelijke moduul voor uw kabels/leidingen te kiezen.

Om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan vanwege toleranties voor kabels/leidingen, wordt de veiligheidsmarge van 3 mm (standaard) op het maximale bereik van de modulen standaard geactiveerd. Deze instelling kan worden gewijzigd voor elke doorvoer in het instellingsmenu voor doorvoeren.