1. Software
  2. Roxtec Transit Designer™
  3. Knowledge Base
  4. Moduulvoorkeuren instellen

Moduulvoorkeuren instellen

De software kent modulen toe aan kabels/leidingen op basis van hun diameter. Meer hierover en over de veiligheidsmarge kunt u hier lezen.

Als er meer modulen zijn waarin de kabel of leiding past, kent de software een moduul toe op basis van de voorkeursinstelling van het project. Als er meer modulen zijn waarin de kabel of leiding past, kent de software een moduul toe op basis van de voorkeursinstelling van het project.

Klik op de tab van de moduulvoorkeuren.