1. Software
  2. Roxtec Transit Designer™
  3. Knowledge Base
  4. Back-up - kopie maken van een project

Back-up – kopie maken van een project

U kunt uw eigen offline back-upbestand maken in het instellingengedeelte van uw project. Klik op het tandwielpictogram naast de projectnaam om naar de projectinstellingen te gaan.

Als u op de back-upknop klikt, wordt een bestand met de complete projectinhoud gegenereerd.

U kunt nu een nieuw project aanmaken dat is gebaseerd op dit bestand. Hiertoe klikt u op de pijl in de knop 'create new project' (nieuw project aanmaken) en selecteert u 'create new from backup' (nieuw op basis van back-up).

U maakt zo een exacte kopie van het project waarvan u een back-up hebt gemaakt, met een nieuwe naam.