1. Om os
  2. Nyheder
  3. Ny knock-out-sleeve

Ny Knock-out-sleeve

Ny Knock-out-sleeve
  • Produktnyheder

Publiceret:

Roxtecs nye Knock-out sleeve bevarer de unikke funktioner i den eksisterende sleeve og tilføjer nye, som gør den ideel til bygningskonstruktioner og præfabrikerede shelters og teknik-huse. Sleeven er nu tilgængelig og kan tilpasses til forskellige vægtykkelser og kan sammenkobles for pladsbesparelse.

Roxtec Knock-out sleeve udgør en effektiv vandbarriere og bruges derfor ofte til at tætne åbninger, indtil der indføres kabler eller rør. Bygherrer kan beskytte deres bygninger og udstyr mod oversvømmelse og fugt, og planlægge deres gennemføringer på en bedre måde. Da Knock-out sleeven i sig selv er tæt, behøver man kun at købe tætninger til åbninger, der skal benyttes.

"Roxtec Knock-out-sleeve er en pladsbesparende og effektiv løsning der holder byggeriet tørt, både under byggefasen og i driften senere hen. Takket være udslagsblanketten giver den ekstra kapacitet til en omkostningseffektiv udvidelse med nye kabler og rør ", siger Gavin Cornall, markedschef og specialist inden for bygge- og energisegmenterne hos Roxtec.

Pladsbesparende placering  

 

Den nye Roxtec Knock-out sleeve forenkler design- og udbudsarbejdet til nye bygninger og præfabrikerede teknik-huse. De kan monteres på indersiden eller ydersiden af vægge, kabelbrønde og fundamenter og er nemme at klikke sammen til en pladsbesparende gruppe af åbninger. Sleeven har et praktiske klik-system for hurtig sammenkobling og fastgøres til konstruktionen med søm, skruer, lim eller magneter inden støbning. Slå derefter blanketten ud, når gennemføringen skal bruges. Denne metode kræver ikke nogen specielle værktøjer og sikrer ensartethed i resultatet med hensyn til placering og form af huller.

Kan tilpasses til tynde vægge

Den nye Roxtec Knock-out sleeve er tilgængelig i forskellige størrelser afhængig af fundaments tykkelser på ned til 100 mm. Til tyndere vægge er det muligt at tilpasse sleeven ved at skære den. 100 mm sleeven kan skæres ned til 90 mm og 150 mm ærmet til 120 mm. Til vægge tykkere end 150 mm kan et standard kabelrør forbindes til sleeven.

Se videopræsentationen

Ny knock-out-sleeve


Læs mere, og se produktvideoen