We gebruiken cookies om te zorgen voor een optimale werking van onze website en om informatie te verzamelen waarmee we onze website voor u kunnen verbeteren.
Informatie betreffende privacy en cookies

OK

Thin Client

Met de Roxtec Transit Designer™ Thin Client-software kunt u de tool direct vanaf uw desktop uitvoeren. De Thin Client biedt:

• Geoptimaliseerde prestaties in combinatie met Roxtec servers.
  • Mogelijkheid om zelfs zonder netwerkverbinding gesynchroniseerde projecten te maken en wijzigen.
  • Beschikbaar voor zowel pc als Apple iPad.

Nu downloaden en installeren